با جنجالسازی دو میلیارد فروختهام!
09:00:37 1395/02/26
علی عطشانی درباره حضور جرج کلونی و ناتالی پورتمن در فیلمش، دیدارش با بابک زنجانی، ممنوعیت اکران «تلفن همراه رییس جمهور» توسط محمود احمدینژاد، بازی ناصر ملک مطیعی در فیلم «نقش نگار» و ... سخن گفت و اعتراف کرد که با جنجالسازی در فیلمهایش، دو میلیارد فروخته است!
به گزارش ایسنا، این کارگردان که شامگاه جمعه (24 اردیبهشت) در بخش «گپ هفت» برنامه تلویزیونی «هفت» حضور داشت، درباره فیلمهایش گفت: دلیلی ندارد که میان آثار یک فیلمساز نخ تسبیحی وجود داشته باشد. قبول دارم که دنیای فیلمهایم با هم متفاوت است، اما ردپای من در آثارم وجود دارد.
وی ادامه داد: زمانی که میخواستم «آقای الف» را بسازم، 50 فیلم سهبعدی را آنالیز کردیم. مدیران فارابی در دوره قبل با کمترین هزینه میتوانستند بدون هیچ تغییری در پرده سینما، سینماها را تبدیل کنند به سینماهای نمایش دهنده فیلمهای سهبعدی، اما نکردند.
عطشانی درباره خبر حضور جرج کلونی و ناتالی پورتمن در فیلم آخرش توضیح داد: من چنین خبری منتشر نکردم، علت انتشار این خبر ملاقاتهای من در خارج از کشور بوده که این خبر میتواند لید چند خبرگزاری باشد! و اگر قرار باشد چنین خبری هم بدهم، نیازی نیست به برنامه شما بگویم که با چه کسی ملاقات کردم!
ماجرای سرمایهگذاری بابک زنجانی در «نقشِ نگار» چه بود؟
وی درباره دیدارش با بابک زنجانی و سرمایهگذاری مشترک با وی در ساخت «نقشِ نگار» گفت: من با هیچ کسی در قدرت ارتباط ندارم! چند روز بعد از آغاز فیلمبرداری «نقشِ نگار» و بعد از اینکه با عوامل فیلم قرارداد بستم، 2 سرمایهگذار فیلم کنار کشیدند و من برای تامین تعهداتی که به عوامل فیلم داشتم، به صورت اتفاقی از سر ناچاری توسط یکی از دوستان به آقای زنجانی معرفی شدم.
این کارگردان با بیان آنکه پیش از فیلم «نقشِ نگار» چیزی زیادی از ایشان نمیدانستم جز آنکه مرد پولداری است، افزود: بعد از یک جلسه ملاقات، ایشان براحتی موافقت خود را با سرمایهگذاری در این فیلم اعلام کردند. فردای آن روز پیش قرارداد را امضا کرد و گفت شنبه بیایید چک خود را بگیرید. یک ماه قبل از جشنواره ایشان بازداشت و حاشیهها شروع شد.
احمدینژاد اجازه اکران «تلفن همراه رئیس جمهور» را نداد
عطشانی در ادامه درباره حواشی فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» توضیح داد: یک هفته مانده به اکران «تلفن همراه رئیس جمهور»، آقای علی اکبری، تهیهکننده فیلم به من زنگ زدند و گفتند یک نسخه از فیلم را برای ریاست جمهوری بفرست. بعد از آن ایشان گفتند که آقای احمدینژاد گفتهاند که فیلم فعلا اکران نشود. ایشان یکسال بعد در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و وقتی داشتتند میرفتند، اجازه نمایش فیلم را دادند. این فیلم وقتی برای مردم جذابیت داشت که ایشان در قدرت بود.
وی افزود: با مشکلاتی که برای «تلفن همراه رئیس جمهور» به وجود آوردند، نگذاشتند که این فیلم دیده شود. فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» نقد مستقیم آقای احمدی نژاد بود، چون ایشان گفت نقدپذیر است.
«نقشِ نگار»؛ بهترین اتفاق برای ناصر ملک مطیعی
عطشانی درباره فیلم «نقشِ نگار» و بازی ناصر ملک مطیعی در این فیلم نیز گفت: به نظر من بهترین اتفاقی که میتوانست برای ناصر ملکمطیعی بیافتد، در همین حد بود که در «نقشِ نگار» افتاد. به هر حال ایشان دیگر آن جوان گذشته نیستند و باید پذیرفت که پیر شدهاند. با این وجود به نظرم بهترین اتفاق رخ داد و ایشان نیز خیلی خوب از پس این نقش برآمدند. از این بابت نیز از ایشان سپاسگزارم.
هیچ وقت هیچ فیلمی در گنجه نمیماند
وی درباره علت عدم راهیابی فیلم «پارادایس» در جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر آنقدر عجیب و غریب است که نمیدانم درباره پذیرفته نشدن «پارادایس» در آن چه باید بگویم. همین قدر بگویم که سعی کردم آتش حاشیه را خاموش و سکوت کنم تا به اکران عمومی فیلم کمک کند.
این کارگردان اضافه کرد: خیلی وقتها برای فیلمهایم جنجال درست میکنم، ولی دوست ندارم حاشیه درست کنم. البته فکر میکنم که جاهایی نیاز است که فیلمساز جنجال داشته باشد که اگر مدیریت شود، میتواند به فیلم کمک کند. من بر این باورم هیچ وقت هیچ فیلمی در گنجه نمیماند.
تاکنون به واسطه جنجال سازی 2 میلیارد فروختهام!
وی افزود: قبول دارم که در مواقعی میتوانستم حواشی فیلمهایم را مدیریت کنم، اما چرا حاشیه به وجود میآید، اگر شما پاسخش را پیدا کردید، به من هم بگوئید. یقین دارم که باید منتظر حواشی «پارادایس» نیز بود.
علی عطشانی در پایان این گفتگو گفت: اعتراف میکنم که گاهی از ایجاد جنجال حول فیلمهایم سود بردم. تاکنون به واسطه جنجال و حاشیه سازی 2 میلیارد فروختهام.
انتهای پیام
تله سینما
ایسنا