از وصیت رضا رویگری تا ماجرای یک شادروان
09:00:10 1400/11/13
به گزارش ایسنا دومین نشست روز دوم جشنواره چهلم فیلم فجر که به فیلم "شادروان" ساخته حسین نمازی و تهیه کنندگی علی نادران اختصاص داشت با حضور رضا رویگری که در این اثر، نقش کوتاهی را بر عهده داشت، برگزار شد.
رضا رویگری که این روزها پس از سکتهمغزی درگیر بیماری شده است، پس از آنکه به سختی توانست در جایگاه حاضر شود، در سخنانی کوتاهی همراه با طنزی که در کلام داشت، در ابتدای نشست بیان کرد: چقدر دلم برای شما و این صحنه تنگ شده بود. امیدوارم فیلم را دوست داشته باشید. متاسفانه من بیشتر از این نمیتوانم صحبت کنم.
او در پاسخ به سوالی درباره کارگردانی فیلم سینمایی گفت: این وصیت من است و آن را نوشتهام، به نوعی فلشبکهای زندگی من است و واقعی است. هنوز به این فکر هستم که آن را بسازم و یک کار خاص است. امیدوارم یکی از اینهایی که جایزه میبرند به ما هم پول بدهند و ما هم فیلم بسازیم.
حسین نمازی کارگردان فیلم درباره انتخاب سوژه این فیلم و ژانر آن توضیح داد: من در یک سایت حقوقی دنبال نکته ای بودم که به سوژه این فیلم رسیدم. این اثر یک فیلم ملودرام است و کمدی نیست، زیرا کمدی قواعدی دارد و پایانبندی فیلم ما اصلا کمدی نیست و در نهایت یک ملودرام شیرین است.
بهرنگ علوی در این نشست درباره اینکه عباس نادران (تهیهکننده) فرزند الیاس نادران که چندین دوره نماینده مجلس بوده است، بیان کرد:
عباس نادران رفیق ۲۵ ساله من است و من عقبه او و خانوادهاش را میشناسم و بسیار فرد سالمی است. اگر احساس میکردم کسی باشد که کارنامه درستی ندارد هیچ گاه با او کار نمیکردم.
سینا مهراد بازیگر این فیلم، درباره بازیاش در این اثر گفت: برایم چالشی نداشت ولی برای اینکه محیط را بیشتر بشناسم چون ورزش میکنم چند ماهی به سالن ورزشی در جنوب تهران رفتم.
رویا تیموریان در پاسخ به سوالی انتقادی درباره فیلم گفت: سالیان سال است در جشنواره فجر این مشکل را داریم که فیلمی که هنوز دیده نشده، نقد آن منتشر میشود. آن هم نقد نیست یا تحسین است یا بدگویی!
باید جلوی این قضیه گرفته شود.
وی در واکنش به سوالی درباره اینکه فیلم را برای چند روزی ترک کرده زیرا کارگردان در فیلمبرداریها حضور نداشته، بیان کرد: شایعات و قضاوتها و خراب کردن بزرگان و کسانی که سرمایه ملی ما هستند گویا یک کار برنامهریزی شده است، ما نباید به اینها دامن بزنیم. پرداختن به جزئیات بینتیجه و بیحاصل وقت همه ما را گرفته است. ما باید آگاهی خود را بالا ببریم و اجازه ندهید فکرتان را منحرف کنند و مستقل باشید.
گلاره عباسی که نقش یک مهاجر افغان را در این فیلم بازی میکرد، اظهار کرد: بازیام در این فیلم یک ادای دین به مهاجرانی بود که در ایران هستند و خواستم به تنهایی آنها توجه شود و آنها را از خانواده خود بدانیم. همیشه به این فکر میکردم که حتما یک روزی باید این تنهایی و مبارزه آنها را نشان دهم زیرا خودم هم یک روزی این شرایط را تجربه کرده بودم.
حسین نمازی(کارگردان)، عباس نادران (تهیه کننده)، رضا رویگری (بازیگر)، سینا مهراد (بازیگر)، نازنین بیاتی (بازیگر)، گلاره عباسی (بازیگر)، بهرنگ علوی (بازیگر)، رویا تیموریان (بازیگر)، ایمان براتپور(بازیگر)، عماد خدابخش (تدوینگر)، مسعود سلامی (مدیر فیلمبرداری)، امید گلزاده (گریمور)، بابک اردلان (صداگذار) و بهزاد عبدی (آهنگساز) از عوامل حاضر در این نشست بودند.
انتهای پیام
تله سینما
ایسنا